top of page

НАШАТА ИСТОРИЯ

Educating. Guiding. Inspiring.

Дали целта Ви е да придобиете нови актьорски умения, да стартирате нов бизнес или да влезете в професионалната среда и да работите в кино, телевизионната или рекламна индустрия, Screen Acting Academy Sofia ще бъде точното място, за да започнете и да се развиете.  Нашата мисия е да предадем опита на Димитър Маринов от световните сцени и американската екранна индустрия и да създадем съвременна професионална общност в България от млади хора и знакови фигури на световно ниво, за които професионализма и личностното развитие са определящи.

 

Гордеем се с името на нашата Академия и с постиженията на нашата общност, изградени само за две години. Академията стана символ  на иновативно място в областта на екранните изкуства, в което участници и ментори споделят опит и вдъхновение, развиват таланта.  Ежегодно с радост приемаме креативните и отдадени студенти, чиято цел е да постигат мечтите си чрез знания и умения на най-високо професионално ниво, което им дава шанс за пълноправно участие в екранната индустрия по цял свят.

Screen Acting Academy със своите присъствени и дигитални интензивни обучителни периоди и динамично развиващи се професионални общности е мястото, в което Артистът не само влиза в екран, но и самият той става екран, отразяващ другите.

Audience
bottom of page