top of page

SCREEN ACTING ACADEMY SOFIA - ПРОГРАМИ

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Различните присъствени програми на Академията предлагат интензивно обучение в групи с участници, селектирани според специализирано предишно обучение и професионален опит. 

Всяка група завършва курса с публично представяне на обучителен и работен процес и всеки участник получава Сертификат за завършено ниво в Академията.

Програмите имат възможност за четиригодишно надграждане до завършване на пълния курс на Академията.

Интензивни курсове за тийнейджъри
 

Курсът за тийнейджъри е интензивен, за участници от 13 до 17 години, които вече са минали някакъв тип предварително обучение или подготовка.

Интензивни групи за професионалисти и за любители- начално ниво

Групите за професионалисти - завършили и в процес на професионално обучение работят в интензивна програма с Ментора за усвояване на базови умения за поведение пред камера.

Групите за непрофесионалисти са за хора, които в своята професионална област имат нужда да развият умения за поведение пред камера, публично говорене и презентация.

Майсторски класове за II, III, IV ниво в Академията
 

Screen Acting Academy София педлага надграждащо обучение за участници в Академията, преминали успешно начално ниво и за професионалисти с високи творчески постижения, включени в групата по преценка на Ментора. 

Майсторските класове са интензивни, ежедневни и включват обучение от гост-лекторите:

 Магърдич Халваджиян - продуцент, Мариана Станишева - кастинг директор, Енчо Найденов - рекламен фотограф.

bottom of page